Як у Харкові поліція накрила наркопритони: ВІДЕО з місця події

Злочинцям загрожує покарання у вигляді ув'язнення терміном до восьми років

На території Харкова та Харківської області правоохоронці провели спецоперацію для викриття наркоторговців, у рамках якої відбулося близько десятка одночасних санкціонованих обшуків. В результаті в кількох районах Харкова поліцейським таки вдалося впіймати торговців смертю. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП Харківської області.

picture

За інформацією джерела, до поліції все частіше почали надходити повідомлення від харків'ян, які скаржилися на те, що у різних районах міста утримують місця для вживання наркотичних засобів. Їх, своєю чергою, постійно відвідують інші наркозалежні.

До проведення спецоперації розпочали працівники УБН із залученням територіальних підрозділів поліції та у взаємодії з органами прокуратури. Заходи здійснювалися за підтримки спецпідрозділу поліції спеціального призначення "Схід".

picture

У ході спецоперації було проведено понад десять обшуків за вказаними городянами адресами – в Індустріальному, Слобідському, Шевченківському районах Харкова та Дергачівському районі області.  

picture

У торговців "смертю" виявили такі наркотичні речовини: канабіс, метадон, ацетильований опій, психотропна речовина PVP, макові насіння з домішками макової соломи. Крім того, там же поліцейські знайшли розчинники, шприци, пристосування для фасування та пакування наркотиків.

Злочинцям загрожує покарання у вигляді ув'язнення терміном до восьми років.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові на одному з підприємств поліцейські спалили 400 кілограмів наркотиків та заборонених речовин на п'ять мільйонів гривень. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові у цукерках виявили наркотики. Крім того, наркотичні речовини знайшли в упаковці з чаєм. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися