У Харкові у цукерках виявили наркотики (ФОТО)

Речовини знайшли у посилках засудженим

У Харкові ув'язненим намагалися передати наркотики у продуктах. Про це повідомили у Північно-Східному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань, повідомляє STATUS QUO.

Так, у державній установі "Харківський виправний ізолятор" при огляді посилки засудженому в цукерках виявили два пакунки з речовиною, схожою на наркотичну.

Ще одному ув'язненому мали намір передати наркотики під виглядом капсул.

Крім того, наркотичні речовини було виявлено у пакуванні з чаєм.

В установі наголосили, що за всіма фактами проводиться детальна перевірка.

picture

Раніше у матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що рибоохоронний патруль розпочав перевірки ринків у Харківській області. У разі виявлення факту торгівлі свіжою рибою без документації продукцію вилучають, а на продавців складають протоколи про адміністративне порушення.

Нагадаємо, що раніше у Харкові з продажу вилучали сир відомої торгової марки. За даними Держпродспоживслужби, у кисломолочному сирі торгової марки "Український" ТОВ "Богодухівський молокозавод" зафіксували невідповідності за мікробіологічним показником. А також, під час проведення перевірки суб'єктів господарювання ГУ Держпродспоживслужби у Харківській області, було виявлено факти реалізації цукерок російського виробництва. За словами голови Держпродспоживслужби Владислави Магалецької, підсанкційні російські солодощі не повинні продавати в Україні, оскільки така продукція ввозиться та продається поза законом. За порушення вимог законодавства до суб'єктів господарювання застосовано штрафні санкції.



Богдан

10 листопада 2021, 15:28

Наркотики в конфетах, а конфета называется Бешеная пчёлка )) Скушал такую конфетку и стал как Бешеная пчёлка ))

Геннадий

10 листопада 2021, 08:57

Лучше с голоду помните чем российское покупать... Так же и с газом,и с территориями...лучше без России,Беларуси,Донбасса и Крыма , за то типа с мовой ...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися