Дорогами Харкова роз'їжджав водій під наркотиками (ФОТО)

На чоловіка було складено адміністративні протоколи

У Шевченківському районі Харкова патрульні поліцейські зупинили автомобіль Mazda, за кермом якого був чоловік у стані наркотичного сп'яніння. Про це повідомляється у пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

Сьогодні, 21 грудня, на вулиці 23 серпня поліцейськими було зупинено легковий автомобіль Mazda за порушення правил дорожнього руху. Під час бесіди з водієм правоохоронці виявили ознаки наркотичного сп'яніння. У зв'язку з цим чоловікові було запропоновано пройти відповідний огляд. Водій відмовився проходити медичний огляд у нарколога.

picture

Перевіряючи документи, харків'янина поліцейські виявили, що кілька років тому водій вже притягувався до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані сп'яніння. За це він був позбавлений судом права керування транспортними засобами.

Крім того, інспектори встановили, що автомобіль перебуває на митній території України з порушенням Митного кодексу України, за що протягом року водій був притягнутий до адміністративної відповідальності.

На чоловіка було складено адміністративні протоколи та винесли постанову про накладення штрафу у сумі 20 400 грн за керування транспортним засобом без прав.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові 25 листопада в районі перетину окружної дороги та Салтівського шосе сталася масштабна та смертельна ДТП. Винуватцем ДТП став водій вантажівки MAN, яка під наркотиками сів за кермо. Чоловіку було присуджено 60 діб обмеження волі без права застави. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також нагадаємо, що міський голова Харкова Ігор Терехова розповів, що кількість дорожньо-транспортних пригод у місті пов'язана з якістю доріг. Місто називає їх добрими. Такою думкою Терехов поділився під час виїзного засідання правоохоронного парламентського комітету. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися