Перестала виходити на зв'язок: на Харківщині чоловік виявив убитою свою бабусю (ФОТО)

Тіло загиблої виявив онук разом із дружиною, коли приїхали до неї до будинку

У Зміївському районі Харківської області сталося жорстоке вбивство 73-річної місцевої мешканки. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури.

19 грудня до поліції надійшов виклик від жінки, яка повідомила, що бабусю її чоловіка було вбито у власному будинку. Заявниця також наголосила, що протягом кількох днів вона не виходила на зв'язок, тоді вони з чоловіком приїхали до неї. Зайшовши до будинку подружжя побачило, що пенсіонерка мертва.

picture

Наслідком було встановлено, що раніше до будинку загиблої на її прохання приходив місцевий житель. Того разу між ним та пенсіонеркою стався конфлікт, під час якого чоловік схопив сокиру та завдав своїй опонентці ударів по голові. Від отриманих травм жінка померла на місці події.

picture

Після вбивства бабусі злочинець виніс з її будинку цінні речі та втік. Проте вже наступного дня його спіймали співробітники поліції в одному з підвалів багатоповерхівок Харкова. Вбивцею виявився 32-річний місцевий житель.

У пресслужбі зазначили, що злочинцеві було повідомлено про підозру. За скоєне вбивство чоловікові загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення терміном від десяти до п'ятнадцяти років або довічне з конфіскацією особистого майна.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що в ніч проти 8 грудня мешканка Харкова 1985 року народження задушила свого дворічного сина, а потім зателефонувала до поліції та вистрибнула з вікна четвертого поверху квартири. Зазначається, що після падіння з висоти жінка залишилася живою. Наразі вона перебуває у лікарні швидкої та невідкладної допомоги під наркозом. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині знайшли мертвим пенсіонера, якого поліція врятувала від суїциду. У соціальній мережі зазначили, що чоловік вчинив суїцид шляхом повішення. Раніше він розповідав поліцейським, які врятували його від смерті, що почувається самотнім, втомленим і безпорадним, що й спричинило спробу самогубства. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися