Невідомий залишив підозрілий предмет: у Харкові закрили вестибюль на станції метро

Городян попереджають про тимчасові незручності

У Харкові було закрито вестибюль №1 на станції метро "Проспект Гагаріна". Про це повідомляється у пресслужбі Харківського метрополітену.

Сьогодні, 22 грудня, близько 12.00 на сторінці Харківського метрополітену у Facebook з'явилося повідомлення про те, що вестибюль №1 на станції метро "Проспект Гагаріна" тимчасово закрито для обслуговування пасажирів. Проте причини у пресслужбі не назвали.

За інформацією видання 057, прессекретар Харківського метро Олексій Бітнер розповів, що вестибюль було закрито через виявлення підозрілого предмета. Бінтер зазначив, що предмет у помешканні залишив невідомий чоловік.

На місце події викликали працівників поліції. Проводитиметься перевірка. Тільки після цього вестибюль зможе знову відкрити для пасажирів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував читачів про те, що у Харкові замінували ковідні лікарні. Вибухонебезпечні предмети шукали у диспансері радіаційного захисту населення ("чорнобильська" лікарня), дорослій та дитячій інфекційних лікарнях, Харківській клінічній лікарні на залізничному транспорті №2. Правоохоронці оглянули 11 тисяч квадратних метрів приміщень та майже 14 тисяч квадратних метрів прилеглої території. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. Також видання повідомляло про те, що у Харкові повідомили про замінування одразу чотирьох торгових центрів. Листи з відповідним застереженням зловмисники відправили до поліції. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися