У Харкові замінували одразу 4 торгових центри

Харківські поліцейські перевіряють торговельні центи

У Харкові поліціянти шукають вибухівку відразу в 4 торгових центрах. Про це розповіли у пресслужбі ГУ Нацполіції в Харківської області.

Повідомлення про вибухівку фахівці отримали ще 16 жовтня о 20:30. У поліцію надіслали лист з відповідним застереженням. Зараз правоохоронці оглядають приміщення і прилеглу територію.

Інші мінування:

Увечері 22 травня з ТРЦ "Нікольський" вже евакуювали відвідувачів. І це при тому, що будівлю відкрили тільки 21 травня. Людям навіть перервали сеанс в кіно. Спочатку в соцмережах розповіли про пожежу на даху, однак цю інформацію спростували поліціянти. За даними правоохоронців, їм повідомили про мінування будівлі. Через це силовикам довелося оглянути 1500 квадратних метрів ТРЦ. Вибухівки ніякої не було.

У Харкові 9 жовтня невідомі звернулися в поліцію і розповіли про мінування медичних установ і супермаркету. Правоохоронці оглянули 11 тисяч квадратних метрів приміщень і майже 14 тисяч квадратних метрів прилеглої території. Ніяких вибухонебезпечних предметів фахівці не виявили. Тепер поліціянти будуть шукати фейкових мінерів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися