У Харкові закриють метрополітен, - мерія

Підземка не працюватитиме до 3 квітня

У Харкові метрополітен не працюватиме з 20:00 17 березня до 3 квітня. Про це повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Відзначається, що наземний електричний громадський транспорт працюватиме в спеціальному режимі, про який у мерії обіцяли повідомити пізніше. Втім в мерії обіцяють підвозити харків'ян до продуктовим магазинам і лікувальним установам.
Нагадаємо, 16 березня президент Володимир Зеленський заявив, що метро в Харкові, Києві та Дніпрі має бути зупинено через загрозу поширення коронавірусу. Також на сайті Кабміну опублікована вимога про закриття метрополітенів у Києві, Харкові та Дніпрі.
Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в харківському метрополітені показали, як протистоять поширенню коронавірусної інфекції та захворюваності на ГРВІ. Зокрема, в підземці проводять систематичну вологе прибирання з миючими та дезінфікуючими засобами. Миють приміщення, рухомий склад, станції та ескалатори. Крім того, в метро розмістили інформаційні матеріали з профілактики захворюваності ГРВІ і коронавірусом.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися