В метро Харкова показали, як попереджають коронавірус

Співробітників підземки забезпечили індивідуальними засобами захисту

В четвер, 12 березня, в КП "Харківський метрополітен" розказали та показали, як протистоять розповсюдженню коронавірусної інфекції та захворюваності ГРВІ. Відповідні світлини підземки виклала на сторінці в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

UY4RoWjTqG87IjOckqUqlYFB2.jpg

Так, в КП повідомили, що в метрополітені виконується низка організаційних та протиепідемічних заходів. Зокрема, в підземці проводиться систематичне вологе прибирання приміщень, рухомого складу, станцій, ескалаторів. При цьому застосовують миючі та дезінфікуючі засоби. В метро розмістили інформаційні матеріали щодо профілактики захворюваності на ГРВІ та коронавірус COVID-19.

N3wSvZVoMgXwOeqgTPxJpga_O.jpg

Крім того в метро моніторять стан здоров’я співробітників і у разі виявлення ознак ГРВІ, працівників не допускають до роботи і відправляють на лікування.

picture

Співробітники, які щоденно спілкуються з великою кількістю людей, використовують засоби індивідуального захисту та забезпечені антибактеріальними серветками на спиртовій основі.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в харківській підземці дезінфікують вагони, які перевозять пасажирів. Обробку проводять  за годину до виїзду потяга з депо. У вагонах миють підлогу та витирають пил, а потім протирають всі поверхні. Зокрема, сидіння, поручні, двері і навіть рекламні оголошення. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися