НП у Харкові: обвалилася частина офісної будівлі (ФОТО)

Внаслідок пригоди ніхто не постраждав

На проспекті Гагаріна, 20 обвалився будинок, де знаходяться офісні приміщення. Про це повідомляється на сторінці "ХС Харків" у Facebook.

За інформацією джерела, обвал стався вранці 1 січня. Наразі в'їзд у дворі перекрито, а на місці події працюють рятувальники та співробітники поліції. На щастя, внаслідок НП ніхто не постраждав.

picture

На своїй сторінці у Facebook ситуацію прокоментував директор Департаменту з питань інформації та зв'язків із громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко, передає видання "Об'єктив".

picture

Так, Юрій Сидоренко зазначив, що обвал стався не в житловому будинку. Там на приватній території знаходяться офісні приміщення колишнього заводу Авторучка. Як розповів власник помешкань, постраждалих немає. За попередньою інформацією, обвалення могло статися через будівлю будівництва, що почалося поряд з обвалом.

picture

Міський голова Ігор Терехов дав доручення профільному заступнику Кузьміну встановити, як і чому було видано дозволи на будівництво, якщо такі взагалі є.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що прямо у центрі Харкова обвалився балкон. Надзвичайну пригоду зафіксував відеореєстратор однієї з машин, що рухалася дорогою поряд. На щастя, ніхто не постраждав. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові величезне дерево впало відразу на чотири автомобілі: Харків величезне дерево впало відразу на чотири автомобілі: Fiat Nuovo Doblo, Jeep Renegade, ВАЗ 21099 та ВАЗ 2104. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися