З’явилося відео обвалу балкону у центрі Харкова

Відеореєстратор зафіксував, як балкон рухнув прямо на тротуар

Сьогодні вдень, 18 лютого, у центрі Харкова обвалився балкон. Надзвичайну подію зафіксував відеореєстратор однієї із автівок, що рухалася дорогою поруч. Відео виклали у соцмережі, передають "Коментарі. Харків".

У коментарях до відео користувачі соцмереж дивуються, згадують подібні випадки зі свого життя, та радіють, що нікого "не прибило".

Балкон впав з другого поверху будівлі одного з корпусів харківського художнього музею. Це сталося на перехресті вулиць Чернишевської та Жон Мироносиць. На щастя, ніхто не постраждав. 

Балкон був у аварійному стані. Та замість реконструкції, частину тротуару під ним огородили стрічкою.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Лозвій Харківської області троє школярів провалилися під лід. Одного з хлопчиків врятував місцевий житель, який проїжджав повз та випадково побачив дитину, яка була у воді. Врятований хлопчик розповів, що впав у воду разом з товаришем, коли пішов рятувати друга, який провалився під лід та кликав на допомогу.

Також "Коментарі. Харків" писали, що за один день в Харківській області під лід провалилися п’ятеро рибалок. На жаль, врятувати вдалося не всіх.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися