Харківський таксист зніс паркан (ВІДЕО)

У Харкові сталася чергова ДТП

У Харкові 10 січня на проспекті Московському, 257-а, таксист не впорався з керуванням та влетів у паркан. Про це розповіли у пресслужбі патрульної поліції Харківської області, а відповідне відео очевидці опублікували у соцмережах.

На чоловіка склали адміністративний протокол за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило механічні пошкодження транспортного засобу та елементи доріг) КУпАП.

Інші ДТП Харківської області:

 У Харкові на вулиці Тюрінській біля будинку 111-А 8 січня водій I nfinity пішов на обгін слизькою дорогою, не впорався з керуванням і перевернув автомобіль на дах. Відповідні фотографії можна переглянути на коментарях.

 Біля Харківського авіазаводу 7 січня зіткнулися автомобілі Hyundai Sonata та Chevrolet Lanos. У ДТП постраждав пасажир Chevrolet, його госпіталізували до лікарні.

 У Харківській області, а саме на трасі Харків – Охтирка, 6 січня зіткнулися   Mercedes та Peugeot. Автомобілі буквально розірвало. Фотографії публікували у пресслужбі ДСНС.

 У Харкові 14 листопада 26-річний поліціянт Антон Ковальчук за кермом свого автомобіля Mitsubishi в'їхав у автомобіль Lada, що рухався попереду. Відразу після ДТП Антон спробував втекти та врізався у   Chevrolet та Hyindai. Спікер Територіального управління ДБР у Полтаві Олександр Білка підтвердив, що за кермом був саме Антон.

 У Харкові на проспекті Тракторобудівників із вантажівки прямо на дорогу випала величезна кількість курячого м'яса. Мешканці розповідають, що водій вантажівки не відразу помітив курку, що випадає, через що вона всіяла десятки метрів дороги. Офіційної інформації про подію поки що не надходило.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися