На Харківщині на смерть збили пенсіонера (ФОТО)

У Харківській області сталася чергова смертельна ДТП

У Харківській області 14 січня на 553 км автодороги Київ-Харків-Довжанський 52-річний водій автомобіля Opel Astra на смерть збив 62-річного мешканця села Коробочкине. Про це розповіли у пресслужбі ГУ Нацполіції.

Зазначається, що пенсіонер йшов прямо дорогою у бік автомобілів, що їдуть. У цій справі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Інші ДТП:

Нагадаємо, у Харкові резонансна справа 16-річного Колі Харківського, який спровокував смертельну ДТП на проспекті Гагаріна,   розглядатиме Тетяна Янцовська. Цікаво, що раніше жінка вже судила хлопця, і він тоді легко відбувся умовним терміном за стрілянину. Цю подію прокоментував харківський бізнесмен Юрій Сапронов, який разом з іншими бізнесменами виборює максимально можливий термін для Миколи.

У Харкові водій довгий час порушував правил дорожнього руху та відмовлявся сплачувати штрафи. У чоловіка забрали автомобіль і доставили на майданчик ДП "Сетам". Зазначається, що на боржника загалом відкрили 13 виконавчих проваджень щодо стягнення грошей за порушення правил дорожнього руху. Найчастіше чоловік сідав за кермо у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові сталася масштабна ДТП через п'яного водія. Правоохоронці встановили, що винуватець аварії був у стані алкогольного сп'яніння. Драгер показав, що рівень алкоголю у крові перевищує норму у 10 разів. Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися