У Харкові напали на медиків на АЗС (ФОТО)

Нападника у супроводі поліцейських було доставлено до лікувального закладу

У Харкові на автозаправній станції молодик накинувся на медиків. Про це повідомляється на сторінці "Центр екстреної медичної допомоги та медичних катастроф" у Facebook.

Наголошується, що вчора, 19 січня, на лінію "103" виклик від оператора АЗС. Той, хто дзвонив, повідомив, що невідомий молодий чоловік терміново потребує медичної допомоги. На місце виклику прибула бригада ЕМД 801 на чолі із лікарем.

picture

У ході госпіталізації хлопець ударив по обличчю лікаря, а потім по руці вдарив фельдшера. За словами медиків, нападник явно був у стані алкогольного сп'яніння.

Після бригади екстреної медичної допомоги викликала поліцію, натиснувши тривожну кнопку SOS. Незабаром до місця події прибули правоохоронці та доставили буйного хлопця до лікувального закладу.

"Наразі триває перевірка. Щиро сподіваємось, що запровадження кримінальної відповідальності за напад на працівників служби ЕМД вплине на жахливу статистику нападів на медиків", - йдеться у повідомленні.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував про те, що харківський лікар має сумнів, що в Україні зарплати медиків можуть піднятися до 20 тисяч гривень. Волянський прокоментував ухвалений бюджет України, згідно з яким зарплати лікарів мають підвищити. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання писало про те, що у Харківській області на жінок у їхньому будинку вночі напав невідомий із сокирою. Однією з постраждалих вдалося відібрати сокиру у нападника і вигнати його з дому і цим врятуватися. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися