У Харківській області на жінок у їхньому будинку вночі напав невідомий із сокирою (ФОТО)

Однією з постраждалих вдалося відібрати сокиру у нападника та вигнати його з дому

У місті Люботин, що на Харківщині, 58-річна жінка та її 84-річна мати зазнали нападу невідомого чоловіка у власному будинку. Проте одній із них вдалося його прогнати. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП Харківської області.

Інцидент трапився вночі 21 грудня. За інформацією джерела, невідомий чоловік проник у будинок, щоб украсти цінні речі. В одній з кімнат він помітив літню жінку, що сиділа на дивані. Злочинець завдав їй кілька ударів сокирою по голові. Після цього він почув шум в іншій кімнаті та попрямував туди. Там була ще одна мешканка цього будинку. Тоді зловмисник накинувся з сокирою на неї та завдав кілька ударів по голові. Потерпілій вдалося вихопити сокиру у незнайомця та виштовхати його з дому. Після цього потерпілі звернулися до поліції.

picture

Сьогодні, 23 грудня, співробітникам поліції вдалося затримати нападника на залізничній станції у Харкові. Зазначається, що на розшук було направлено весь особовий склад ГУНП у Харківській області та інших областях України. Злочинцем виявився 51-річний чоловік, який не мав постійного місця проживання, який раніше вже був судимий. Чоловік визнав свою провину.

picture

За скоєний злочин затриманому загрожує покарання у вигляді ув'язнення терміном від десяти до п'ятнадцяти років.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харківській області на поліцейських напали з пилкою та ножем. В результаті постраждалі отримали тілесні ушкодження на пальцях рук та на обличчі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Центральному ринку Харкова сталося НП - чоловік відкрив стрілянину. У Мережі опублікували фото та відео з місця події. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися