У Харкові провели акцію до Дня захисників та захисниць України: подробиці

До акції долучилися 9178 юних харків’ян, їхніх батьків та освітян

Тисячі харків'ян висловили свою підтримку військовим та долучилися до акції, приуроченій Дню захисників та захисниць України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Харківської міської ради. 

Творчі роботи від юних харків'ян приймалися у трьох номінаціях: “Долоньки побажань нашим захисникам”, “Завдяки нашим захисникам…” та “Долонька допомоги”.

У першій номінації надійшло 7590 робіт. Найбільше робіт отримали від дошкільнят та учнів початкової школи.

Самостійно чи разом із рідними вони надсилали малюнки, оригінально оформляли свої побажання, робили аплікації та оригамі, ліпили з глини, вишивали, писали вірші та знімали відео. “За допомогою волонтерів малюнки чи роздруковані версії робіт разом із сувенірами та теплими речами були передані на передову”, - повідомили у міській раді.

У номінації “Завдяки нашим захисникам…” надійшло 1536 робіт. Учні та педагоги у своїх роботах дякували українським військовим та висловлювали їм слова підтримки. А в номінації "Долонька допомоги", до якої приєдналися 52 учні, учасники поділилися тим, як вони допомагають захисникам наближати мир і перемогу.

Загалом до акції долучилися 9178 юних харків’ян, їхніх батьків та освітян. 

Найкращі роботи щодня протягом вересня-жовтня розміщуються у телеграм-каналах ("Харківські герої освітнього фронту" та "Харків надихає") та спільноті Департаменту освіти у Facebook. Наразі переглянути можна майже 700 робіт, ще 300 будуть розміщені до кінця місяця.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що солісти зразкового художнього колективу естрадного співу "Рута" Центру дитячої та юнацької творчості №5 Холодногірського району здобули перемогу на двох творчих конкурсах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися