На Харківщині стартував конкурс “Оберіг для енергетика - 2022”: подробиці

Переможці конкурсу отримають цінні подарунки

АТ “Харківобленерго” разом з профспілкою товариства запропонувало всім дітям до 16 років власноруч зробити оберіг для енергетиків. Конкурс стартував 20 жовтня та триватиме до 1 грудня поточного року. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківобленерго”.

У компанії зазначили, що в умовах російської агресії робота енергетика стала дуже небезпечною, адже фахівці нерідко працюють у надскладних умовах, під загрозою обстрілів, ризикуючи власним життям. Діти можуть підтримати фахівців, адже малюнки дітей вже стали своєрідним "захистом" для українських захисників. Тож у компанії пропонують дітям виготовити своєрідні сувеніри до професійного свята енергетиків. Це можуть бути іграшки, браслети, брошки, декор, ляльки-мотанки чи янголи-охоронці. “Вони стануть надійними захисниками та супутниками для тих, хто мужньо тримає енергетичний фронт протягом усіх цих місяців”, – зазначили у товаристві.

Умови участі в конкурсі наступні: 

  • роботи можна виконати у будь-якому форматі: малюнки, іграшки, декор, браслети, ляльки-мотанки тощо;

  • дитина має виготовити оберіг власноруч;

  • використовувати дозволяється будь-які матеріали, витривалі до різних погодних умов;

  • вироби мають надаватися на конкурс в оригінальному вигляді; 

  • не будуть прийматися колективні вироби,

  • до кожного оберегу необхідно надати пояснювальну записку з ім’ям автора та назвою.

Також на окремому аркуші просять надати “візитну картку” з наступною інформацією: ім'я та прізвище автора виробу, назва оберега, вік дитини, місто проживання конкурсанта, контактний телефон та коментар від автора, за бажанням.

Роботи прийматимуть до 1 грудня 2022 року включно. 

Визначення членами журі переможців відбудеться приблизно за два тижні до відзначення Дня енергетика України, який святкується 22 грудня. Авторам найкращих оберегів обіцяють цінні подарунки. Надати творчі роботи до АТ “Харківобленерго” можна особисто або надіслати поштою з поміткою “Дитячий конкурс”.

Адреса АТ “Харківобленерго” : вул. Плеханівська, буд. 149, кім. 122, м. Харків, 61037; 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деокупованих населених пунктах Харківщини тривають ремонтно-відновлювальні роботи - відновлюють електропостачання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися