На деокупованій Харківщині відновлюють електропостачання

Електропостачання повернули 7700 споживачам громади

У деокупованих населених пунктах Харківщини тривають ремонтно-відновлювальні роботи. Ремонтні бригади продовжують відновлювати електропостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

Очільник області розповів, що спеціалісти  частково повернули постачання електроенергії у м. Вовчанськ, смт Білий Колодязь та села Вовчанської громади Чугуївського району. Наразі електропостачання повернули в оселі 7700 споживачів громади.

Олег Синєгубов подякував вибухотехнікам та фахівцям ремонтних бригад, які в короткі терміни провели розмінування великої території вздовж високовольтної лінії та відновили її роботу. За його словами, відновлення критичної інфраструктури на деокупованих територіях Харківської області триває.

А у "Харківобленерго" розповіли, що застосовували навіть квадрокоптери для обстеження території поблизу лінії електропередачі на наявність мін та розтяжок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 14 жовтня енергетики, дорожники та комунальні служби оперативно усунули наслідки ракетних ударів, через які кілька районів Харкова напередодні опинилися без електрики. Також було пошкоджене дорожнє покриття, де ракети залишили величезні вирви.

Частково відновили постачання електроенергії в Ізюмі. Там світло повернули близько 10 тисячам споживачів. Енергоживлення відновили також на Ізюмському хлібозаводі. Це дозволить забезпечити виробництво хліба для місцевих мешканців.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися