В одному із деокупованих міст Харківщини працює пересувний кабінет лікарів: графік роботи

Жителі Балаклії можуть отримати консультації лікаря-гінеколога та педіатра

У понеділок, 7 листопада, з 12:00 буде працювати пересувний кабінет лікарів, де всі охочі зможуть отримати безплатний огляд та консультацію. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

Мобільний кабінет розташований біля будівлі поліклінічного відділення КНП БМР “Балаклійська клінічна багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування” (доросла поліклініка, вул. Жовтнева, 10). Прийом вестимуть лікар-гінеколог та педіатр.

Пересувний кабінет працюватиме у Балаклії за наступним графіком:

07.11.22  з 12-00 до 17-00

08.11.22 з 08-00 до 17-00

09.11.22 з 08-00 до 17-00

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деокупованому Ізюмі Харківської області відновлюють надання медичних послуг. Там уже працює мобільний шпиталь. На початку жовтня медичний заклад відвідав міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко.

У Харківській обласній військовій адміністрації розповіли, що потужності шпиталю розраховані на прийом 100 пацієнтів та виконання 4 оперативних втручань щодня. Мобільний медичний заклад оснащено усім необхідним обладнанням, кваліфікованим персоналом. Медзаклад містить 6 ліжок інтенсивної терапії.

“Дякую пану міністру за особливу увагу до потреб звільнених районів Харківщини та благодійному фонду "Сумка Самарянина" за надзвичайно важливу допомогу жителям області”, - зазначив керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

У Харківській ОВА запевнили, що влада області продовжує працювати над відновленням медичної інфраструктури Ізюмщини. У найближчих планах – початок відбудови будівлі Ізюмської лікарні з центрами первинної та екстреної медичної допомоги.



Джерело: https://t.me/balakleyamer
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися