Частина споживачів Харкова буде без світла вісім годин: причина

Причиною тимчасового вимкнення світла в одному з районів Харкова є проведення ремонтних робіт

У вівторок та середу, 8-9 листопада буде проведено ремонтні роботи на високовольтних лініях електропередачі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківобленерго”. 

Для безпечного виконання невідкладного ремонту з 8.00 до 16.00 буде припинено електропостачання споживачам Холодногірського району м. Харкова. Буде знеструмлено:

  • вул. Холодногірська,

  • вулиці, прилеглі до станції метро "Холодна гора",

  • мікрорайон "Новий побут".

У компанії перепросили споживачів за тимчасові незручності. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, міський голова Харкова Ігор Терехов звернувся до харків'ян із проханням підготуватися до надзвичайних ситуацій, які можуть бути спровоковані обстрілами з боку держави-агресора. Ігор Терехов зазначив, що минув тиждень після жахливого обстрілу, яким російські агресори завдали великих збитків енергетичній інфраструктурі країни, і зокрема Харкова.

"Практично цілодобово ми працювали з енергетиками над тим, щоби виправити ситуацію. Сьогодні нам вдалося зробити дуже багато. На наших комунальних підприємствах ми зменшили витрати електроенергії, оптимізували, зокрема, транспортну систему. Ми збільшили інтервали руху метрополітеном, і нам вдалося знизити вживання електроенергії. І на сьогодні у Харкові є віялові відключення, але, порівняно з іншими містами, вони менші та локальніші", – підкреслив міський голова. Він зазначив, що цинічність росіян полягає в тому, що вони б'ють по об'єктах інфраструктури, залишаючи українців без світла, води та тепла. Мер міста звернувся до мешканців Харкова, щоб вони були максимально підготовленими до того, що може бути енергоресурсів якийсь час.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися