Запасіться водою та зарядіть павербанки – звернення Ігоря Терехова до харків'ян

Рашисти продовжують бити критичною інфраструктурою.

Міський голова Харкова Ігор Терехов звернувся до харків'ян із проханням підготуватися до надзвичайних ситуацій, які можуть бути спровоковані обстрілами з боку держави-агресора. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію міра міста.

Ігор Терехов зазначив, що через тиждень після руйнівного обстрілу, яким росіяни завдали великих збитків енергетичній інфраструктурі країни, і зокрема Харкова, комунальникам та енергетикам вдалося зробити багато.

Зменшили витрати електроенергії на комунальних підприємствах міста, оптимізували транспортну систему. У метро потяги стали ходити зі збільшеним інтервалом, завдяки чому у Харкові вдалося знизити витрати електроспоживання.

Міський голова зазначив, що цинічність росіян полягає в тому, що вони б'ють по об'єктах інфраструктури, залишаючи українців без світла, води і тепла.

Мер міста звернувся до мешканців Харкова, щоб вони були максимально підготовленими до того, що може бути енергоресурсів якийсь час.

"Бажано, щоб завжди був під рукою заряджений павербанк, якийсь запас питної води для того, щоб певний час, якщо таке станеться, дати час нашим комунальним службам, енергетикам відновити ті руйнування, які можуть бути гіпотетично. І запустити заново і систему водопостачання, та систему електропостачання. Тому необхідно, щоб якийсь запас води знаходився у харків'ян”, – зазначив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Опубліковано фото нічного Харкова без вуличного освітлення. Забиті вікна, темні вулиці та мінімум людей у місті. На фото видно хмарне небо у повний місяць. "Яскравості" знімкам додає і те, що у місті з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну відключено вуличне освітлення. Переглянути фотографії можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися