Побив суперника на парковці тенісного клубу: харків'янин заплатить 240 тисяч

Конфлікт стався на грунті ревнощів до потерпілого

У Харкові Дзержинський районний суд виніс вирок чоловікові, який побив знайомого біля парку Горького. Про це свідчить документ, опублікований в Єдиному реєстрі судових рішень.

За даними слідства, конфлікт стався 9 червня 2018 року на парковці тенісного клубу "Central Park". Фігурант завдав потерпілому серію ударів кулаком і ногою. Пізніше у чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, перелом щелепи, а також пошкодження орбіти ока і зубів.

У ході розгляду підприємець повністю визнав свою провину. Він розповів, що сварка відбулася через поведінку жертви по відношенню до його знайомої. На грунті ревнощів харків'янин побив чоловіка. Під час розгляду обвинувачений добровільно сплатив гроші за позовом прокурора, але суму, яку просив потерпілий, назвав завищеною.

За нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості харків'янина засудили до року обмеження волі умовно. Крім того, його зобов'язали компенсувати потерпілому матеріальну і моральну шкоду, а також витрати на правову допомогу - всього 240 тисяч гривень. На даний момент рішення не набуло чинності і може бути оскаржено в апеляції.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що у Харкові чоловік підпалив квартиру і застрелився.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися