Зірковий гість у харківських рятувальників (ФОТО)

Андрій Бєдняков роздавав автографи та фотографувався на пам'ять з кожним охочим

Днями до харківських рятувальників завітав український актор та телеведучий Андрій Бєдняков. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

Шоумен завітав до рятувальників центральної пожежно-рятувальної частини Харкова №9. Андрій Бєдняков висловив подяку особовому складу за їхній мужність та героїзм, самовідданість, вірність присязі та гідне виконання службових обов'язків. Шоумен  вклонився за їхню самовіддану працю, готовність до самопожертви та побажав кожного разу вертатись додому живими та здоровими.

pictureАндрій поспілкувався з рятувальними та всіма охочими. Зустріч пройшла легко та невимушено - шоумен фотографувався з присутніми та роздавав автографи.

picture

Рятувальники отримали приємні емоції та спогади, мали можливість відпочити від сірих буднів війни.

picture“Дякуємо Андрієві за хвилини уваги та незабутні емоції! Разом до Перемоги!”, - щиро подякували Андрієві за зустріч рятувальники Харкова.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 10 листопада у польському місті Торунь стартував міжнародний благодійний турнір "Hockey Bayraktar". Турнір триватиме до 13 листопада. Нагадаємо, що мета турніру – це зібрати якомога більше коштів на підтримку Харкова, а саме – для допомоги мешканцям міста, рятувальникам ДСНС та ЗСУ. Організатори змагань – харківський хокейний клуб "Вітязь" – планують придбати 20 пожежних машин та 15 карет швидкої допомоги.

Усі охочі зможуть зробити донати чи взяти участь у благодійному аукціоні. На аукціоні одним із лотів книга-фотоальбом "Харків – столиця конструктивізму", яку підписав Харківський міський голова Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися