У Польщі хокеїсти збирають гроші на підтримку Харкова

Можна долучитися до збору коштів та подивитися матчі онлайн.

10 листопада в польському місті Торунь стартував міжнародний благодійний турнір "Hockey Bayraktar". Турнір триватиме до 13 листопада.

Нагадаємо, що мета турніру – це зібрати якомога більше коштів на підтримку Харкова, а саме – для допомоги мешканцям міста, рятувальникам ДСНС та ЗСУ.

Організатори змагань – харківський хокейний клуб "Вітязь" – планують придбати 20 пожежних машин та 15 карет швидкої допомоги.

Усі охочі зможуть зробити донати або взяти участь у благодійному аукціоні, на якому серед інших лотів буде виставлена книга-фотоальбом "Харків – столиця конструктивізму" з автографом Харківського міського голови Ігоря Терехова. У турнірі  візьмуть участь команди з восьми країн світу.

Розклад матчів та посилання на онлайн-трансляцію можна знайти за посиланням.

USIDUfS8qjae1l3ZRLUNQbc4O.jpg

Y8Kmwir0Osr6au982Szz2yY_7.jpg

NTgfYLQjq9mV37HKMVrfYxGtU.jpg

zPkJeEzDHZ854HZJ8N0xkT8JS.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Хокеїсти "Вітязю" тимчасово складуть автомати, щоб виступити в Польщі. Сім гравців клубу служать в ЗСУ.

Щоб підтримати Україну і, зокрема, Харків, будуть грати хокеїсти з Чехії, Фінляндії, Польщі, України, Мексики, Англії, Литви та Швеції. Українські ж хокеїсти тимчасово складуть свої автомати, аби зіграти в хокей за мир в Україні.

Всі об’єднаються для найголовнішого результату турніру – зібрати необхідну суму, а це 5 млн $. Гроші необхідні для надання гуманітарної допомоги жителям Харкова та області, в тому числі і в мирний час.

Організатором турніру виступає учасник різноманітних міжнародних турнірів – Харківський міський хокейний клуб "Вітязь", заснований групою любителів хокею у 2006 році. Сім гравців клубу поповнили лави Збройних Сил України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися