Жителі одного з районів Харкова отримали допомогу (ФОТО)

У Харкові жителі приватного сектору отримали паливну деревину

Жителі приватного сектору у Немишлянському районі Харкова отримали допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Харків’яни пільгових категорій отримали по 3,1 куб. м лісоматеріалів. Дрова надали у межах міської програми по забезпеченню населення безоплатною паливною деревиною.

Нагадаємо, що з 1 листопада у регіонах, які прилягають до зони бойових дій, розпочалася видача безоплатної паливної деревини для обігріву житла. Мешканці Харківської області отримують допомогу з доставкою додому. 

На отримання безплатної паливної деревини можуть претендувати усі домогосподарства регіону. Але надають її будуть у порядку черговості, з урахуванням критеріїв вразливості категорій населення. Черговість пріоритетності визначають в обласній військовій адміністрації.

Першочергово на отримання паливної деревини можуть розраховувати: 

  • люди похилого віку (60+);

  • важкохворі;

  • особи з інвалідністю I та II групи;

  • багатодітні сім'ї;

  • самотні опікуни дітей (при наявності довідки); 

  • вагітні жінки, матері, що мають дитину віком до 3-х років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що вінницькі волонтери та місцева влада передали чергову партію допомоги для Балаклії в рамках роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. У Балаклію передали 2 генератори, 12 тонн дизельного палива, 9 тонн бензину, засоби особистої гігієни для дітей та дорослих, вироби медичного призначення тощо. Чергову партію гуманітарної допомоги для жителів Балаклії волонтери з Вінниці мають привезти цього тижня.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися