Одна з громад Харківської області отримала гуманітарну допомогу: що передали (ФОТО)

У Балаклію передали генератори, дизельне паливо, бензин тощо

Вінницькі волонтери та місцева влада передали чергову партію допомоги для Балаклії в рамках роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

У Балаклію передали 2 генератори, 12 тонн дизельного палива, 9 тонн бензину, засоби особистої гігієни для дітей та дорослих, вироби медичного призначення тощо.

Балаклію відвідали заступник Вінницького міського голови Микола Форманюк разом із депутатом Володимиром Малініним. Під час зустрічі оглянули об’єкти житлово-комунального господарства, які планують відремонтувати коштом Вінницької міської ради.

Чергову партію гуманітарної допомоги для жителів Балаклії волонтери з Вінниці мають привезти цього тижня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що для жителів сіл Підвисочанського та Гороховатського старостинських округів передали гуманітарну допомогу. Підвіз продуктів та речей першої потреби ускладнений через руйнування Гороховатського містка. Гуманітарну допомогу довелося “транспортувати” вручну по кризі Оскільського водосховища. У сільській раді розповіли, що 40 людей працювали понад 5 годин переправляючи вантаж з лівого берега Осколу на правий.  Гуманітарну допомогу розподілять між жителями населених пунктів Підвисочанського та Гороховатського старостинських округів.

А жителям Харківської області видають будматеріали для ремонту пошкоджених будинків. Першочергово забезпечують будівельними матеріалами жителів деокупованих населених пунктів, які найбільш постраждали від російської агресії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися