У Харківській області завершився конкурс: оголосили переможців

Журі конкурсу обрало 30 переможців

У Харківській області завершився дитячий конкурс "Оберіг для енергетика". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

У компанії розповіли, що участь у конкурсі творчих робіт взяли понад 250 дітей Дехто з учасників надіслав по декілька робіт – у супровідних листах пояснювали: хочуть, щоб якомога більше енергетиків отримали свій власний оберіг.

Крім конкурсних робіт учасники надіслали ще й свої листи. У них – слова підтримки та вдячності енергетикам за важку працю, що дуже надихає.

Голова профспілки АТ "Харківобленерго" Ірина Шевчук розповіла, що журі було важко визначити переможців, адже кожна робота – це старання, фантазія дитини та прояв турботи. Журі після довгих вагань обрало не 20, а 30 переможців, адже кількість гарних, талановитих та якісних робіт була занадто велика.

Переглянути імена переможців можна за посиланням

Щоб отримати подарунок потрібно надати ідентифікаційний податковий номер (ІПН) дитини та свідоцтво про народження. Якщо у дитини немає ІПН, потрібно надіслати копію паспорта (1-3 стор.) та ІПН одного з батьків, а також  свідоцтво про народження дитини.

Документи потрібно надсилати на електронну пошту: [email protected].

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові з 1 листопада стартував конкурс “До новорічних та різдвяних свят”. Дітей запросили взяти участь у двох номінаціях: “Новорічна листівка” та “Різдвяні свята”. Найкраща робота прикрасить лист-запрошення на міську Новорічну ялинку. Перший тур конкурсу тривав з 1 по 30 листопада, а другий – з 1 по 10 грудня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися