У Харкові проводиться конкурс “До новорічних та різдвяних свят”

Конкурс проводиться за ініціативою Харківської мистецької школи №1 ім. І. Ю. Рєпіна

У Харкові з 1 листопада стартує конкурс “До новорічних та різдвяних свят”. Дітей запрошують взяти участь у двох номінаціях: “Новорічна листівка” та “Різдвяні свята”. Найкраща робота прикрасить лист-запрошення на міську Новорічну ялинку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Організатори переконані, що у цей воєнний рік діти особливо потребують позитивних емоцій, які завжди супроводжують очікування новорічного дива. Вони сподіваються, що напередодні Нового року та різдвяних свят маленькі харків'яни з радістю створять новорічні та різдвяні малюнки, які подарують всім тепло.

Перший тур конкурсу триватиме з 1 по 30 листопада, а другий - з 1 по 10 грудня. Роботи необхідно надсилати на електронну адресу: [email protected].

З умовами проведення конкурсу можна ознайомитися на фото нижче.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що АТ “Харківобленерго” разом з профспілкою товариства запропонувало всім дітям до 16 років власноруч зробити оберіг для енергетиків. Конкурс стартував 20 жовтня та триватиме до 1 грудня поточного року.

У компанії зазначили, що в умовах російської агресії робота енергетика стала дуже небезпечною, адже фахівці нерідко працюють у надскладних умовах, під загрозою обстрілів, ризикуючи власним життям. Діти можуть підтримати фахівців, адже малюнки дітей вже стали своєрідним "захистом" для українських захисників. Тож у компанії пропонують дітям виготовити своєрідні сувеніри до професійного свята енергетиків. Це можуть бути іграшки, браслети, брошки, декор, ляльки-мотанки чи янголи-охоронці. “Вони стануть надійними захисниками та супутниками для тих, хто мужньо тримає енергетичний фронт протягом усіх цих місяців”, – зазначили у товаристві.



Марк

31 жовтня 2022, 21:53

Контекстна реклама

Марк

31 жовтня 2022, 21:52

Seo-продвижение https://uaateam.agency/services/seo/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися