Харків без світла: де можна зігрітися та підзарядити телефон

У Харкові працюють усі “пункти незламності”

Через ворожі обстріли Харків залишився без електропостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Харківський міський голова Ігор Терехов зазначив, що Харків знеструмлений. Однак він зауважив, що працюють усі “пункти незламності”. Там харків'яни можуть зігрітися, підзарядити телефон. Також у пунктах можна скористатися інтернетом та є гарячий чай.

Щоб дізнатися, де працюють “пункти незламності” можна скористатися бот-помічником. “Для того, щоб люди могли отримати зв’язок, підзарядити гаджети, зігрітися, ми запустили мережу Пунктів Незламності”, - поінформував заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко. Щоб було швидше та зручніше знайти “пункти незламності” розробили та запустили спеціальний бот-помічник - @nezlamnistbot. Щоб отримати інформацію про розташування пункту потрібно ввести назву населеного пункту або поділитися геолокацією.

Також інформацію про розташування “пунктів незламності” можна знайти на сайті - https://nezlamnist.gov.ua/.

Загалом у Харкові працює понад 300 “пунктів незламності”. Там містяни можуть не тільки зігрітись, випити чаю, підзарядити гаджети, але й отримати кваліфіковану психологічну підтримку та психологічні консультації фахівців. Заходи мають на меті надати психологічну допомогу кожній людині, яка постраждала від війни.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у п'ятницю, 16 грудня, війська Росії вчергове вчинили масований обстріл України. У Харківській області були влучення в об'єкти критичної інфраструктури.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися