Як знайти інформацію про роботу “пунктів незламності”

Адреси “пунктів незламності” у населених пунктах, які розташовані поруч з лінією бойових дій, не розголошуються з міркувань безпеки

Для зручності громадян у пошуку інформації про роботу “пунктів незламності” запустили бот-помічник. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію заступника керівника Офісу Президента України Кирила Тимошенка.

“Для того, щоб люди могли отримати зв’язок, підзарядити гаджети, зігрітися, ми запустили мережу Пунктів Незламності”, - написав він. 

Щоб було швидше та зручніше знайти “пункти незламності” розробили та запустили спеціальний бот-помічник - @nezlamnistbot. Щоб отримати інформацію про розташування пункту потрібно ввести назву населеного пункту або поділитися геолокацією. 

Скориставшись помічником можна отримати інформацію про:

  • роботу пунктів 

  • їхні адреси 

  • послуги, які там можна отримати

Варто зазначити, що адреси “пунктів незламності” у населених пунктах, які розташовані поруч з лінією бойових дій, не розголошуються з міркувань безпеки. “Йдеться про Донецьку, Запорізьку, Харківську та Херсонську області. Інформацію про розташування “пунктів незламності” в цих регіонах можете дізнатися в місцевих органах влади”, - йдеться у повідомленні.

Інформація у боті щодо роботи пунктів оновлюється щоденно. 

На випадок відсутності зв'язку, громадянам рекомендують зберегти необхідні адреси чи зробити скріншоти.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 5 грудня у Харківській області в режимі 24/7 працюють понад 300 “пунктів незламності”. Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов закликав жителів регіону обов'язково знайти найближчий “пункт незламності”. Це варто зробити навіть якщо наразі в ньому потреби. Дізнатися, де працюють пункти, можна на сайті nezlamnist.gov.ua.

Олег Синєгубов зазначив, що усі пункти забезпечені генераторами, тож відвідувачі можуть підзарядити свої гаджети. У пунктах є тепло, інтернет, аптечки, чай та кава.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися