Жителям Харкова повернули воду, однак її знову можуть відключити: причина

У “Харківводоканалі” вчергове нагадали харків'янам про необхідність завжди мати запас води на випадок виникнення екстрених ситуацій

У суботу, 17 грудня, КП “Харківводоканал” завершило роботи з відновлення постачання води у всіх районах міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Заступник генерального директора з експлуатації водопровідного господарства - директор Комплексу “Харківводопостачання” КП “Харківводоканал” Владлен Волков розповів, що всі насосні станції КП  працюють у штатному режимі після відновлення стабільної подачі електроенергії.

За словами представника КП, абонентам поставляють воду безперебійно у повному обсязі, але при відключенні електроживлення знову можливі обмеження та припинення подачі води.

Владлен Волков зауважив, що ворожа агресія не припиняється, і вчора знову були ракетні удари по критичній інфраструктурі України. “Ми ретельно аналізуємо стан справ та оперативно вживаємо всіх необхідних дій, щоб ситуація з водопостачанням та водовідведенням у місті за жодних обставин не виходила з-під контролю”, - наголосив він

Представник КП учергове нагадав харків'янам про необхідність завжди мати запас води на випадок виникнення екстрених ситуацій.

У “Харківводоканалі” зазначили, що інформацію про аварійні ситуації приймають за тел.: 15-33.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що минулої доби російські війська завдали масованого ракетного удару по цивільній та енергетичній інфраструктурі України. Керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що вся Харківська область та Харків були знеструмлені. Наразі електропостачання відновлено на всій території області та міста.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися