Свято під землею: як у Харкові відкрили головну ялинку (ФОТО)

Традицію прикрашати станції метрополітену у Харкові збережуть і після перемоги

У понеділок, 19 грудня, у Харкові на ст. м. “Університет” відкрили головну ялинку міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  

У заході взяв участь міський голова Ігор Терехов. Очільник міста привітав маленьких харків’ян з Днем Святого Миколая. Ігор Терехов зазначив, що у місті зробили все можливе, щоб влаштувати свято.  

Він висловив упевненість, що вже наступного року, після перемоги України, “ми запалимо ялинку на площі Свободи!”. Ігор Терехов побажав дітям міцного здоров’я, щоб Святий Миколай завжди дарував подарунки. Також очільник міста побажав успішного навчання, миру в Харкові та всій Україні.

Мер міста розповів, що всі новорічні заходи відбуватимуться за підтримки соціально відповідального бізнесу. На проведення заходів кошти з міського бюджету не витрачали. А ось, за словами Ігоря Терехова, традицію прикрашати станції метрополітену у Харкові збережуть і після перемоги.  

У міській раді також зазначили, що з 19 грудня і до 7 січня включно на ст. м. "Університет" показуватимуть казкову виставу “Біла чаклунка Ледінелла” для маленьких харків'ян та дітей-переселенців.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова зможуть зустріти 2023 рік на ст. м. “Університет” біля головної ялинки міста. Міський голова Ігор Терехов розповів, що зробити це зможуть усі, хто прийде на станцію метрополітену до початку комендантської години. Ігор Терехов розповів про святкові заходи, які заплановані у місті. З 19 грудня біля ялинки відбуватимуться казкові вистави. Крім того, 31 грудня там пройде невеликий концерт. 



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися