Новорічна акція в Харкові: хто може отримати подарунки

Діти до 10 років отримають солодощі, а автори креативних привітань - подарунки від міського голови Ігоря Терехова

У вівторок, 27 грудня, у переході зі ст. м. “Майдан Конституції” до ТРЦ “Нікольський” відбудеться міська акція “Привітай місто-герой Харків з Новим роком”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті у справах сім’ї, молоді  та спорту розповіли, що у переході встановлять полотно. На ньому всі охочі зможуть написати свої привітання та побажання місту Харкову на 2023 рік, а діти - розказати вірша Святому Миколаю. 

Заплановано також проведення майстер-класу з сучасного танцю від школи All Stars. Також в ході акції проведуть конкурси та фотографування зі Святим Миколаєм. Акція триватиме з 12:30 до 15:00.

Діти до 10 років отримають солодощі, а автори креативних привітань - подарунки від міського голови Ігоря Терехова. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові для маленьких містян підготували новорічні заходи, які проходять на ст. м. “Університет”. У Департаменті культури розповіли, що там показують театралізовану виставу “Біла чаклунка Ліденелла”. Її можна подивитися щодня з 20 по 26 грудня та з 2 по 7 січня. Також для харків'ян підготували святкові програми, присвячені святкуванню Різдва. Вони відбудуться 25 грудня та 6 січня. А 31 грудня усі охочі зможуть відвідати концерт з нагоди зустрічі Нового року.

Також на ст. м. “Університет” щодня до 7 січня працюватиме резиденція Святого Миколая. Відвідати її можна з 12:00 до 18:00.

Мер Харкова Ігор Терехов зазначив, що у місті зробили все можливе, щоб влаштувати свято.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися