Як харків'яни привітали своє місто: хто отримав подарунки (ФОТО)

Учасники акції отримали новорічні прикраси на ялинку, а найменші харків'яни – солодкі подарунки

У вівторок у переході зі ст. м. “Майдан Конституції” до ТРЦ “Нікольський” відбулася міська акція “Привітай місто-герой Харків з Новим роком”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Там встановили полотно, на якому усі охочі могли написати свої привітання та побажання місту Харкову на 2023 рік.

За словами директора Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олександра Власенка, вітання, вірші та листівки передали не лише діти, а й дорослі. Головне бажання всіх харків'ян - щоб настав мир. Під час акції маленькі містяни розповідали вірші Святому Миколаю, співали та брали участь у майстер-класі з сучасного танцю від школи All Stars.

Учасники акції отримали новорічні прикраси на ялинку, а найменші харків'яни – солодкі подарунки.

До заходу також долучився Благодійний фонд “Безпечне небо” та громадська організація “Паростки надії”, а також діти з Італії, які передали для маленьких харків’ян різдвяні подарунки. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на новорічні свята у Харкові та області заборонять використання піротехніки. Розпорядження щодо піротехніки ще не підготували, документ буде перед новорічними святами. За словами очільника ХОВА Олега Синєгубова, поки немає остаточного рішення щодо тривалості комендантської години 31 грудня. За його словами, обговорюється кілька варіантів обмежень. “Розглядається кілька варіантів комендантської години: який діяв 24 серпня — на одну добу, від повного скасування комендантської години до того часу, як вона діє зараз”, - зазначив керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися