Які обмеження діятимуть у новорічну ніч у Харкові та області

У Харківській ОВА пропонують не змінювати комендантську годину у новорічну ніч

На новорічні свята у Харкові та області заборонять використання піротехніки. Розпорядження щодо піротехніки ще не підготували, документ буде перед новорічними святами. Про це повідомив керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов під час пресконференції повідомляють "Коментарі. Харків". 

За словами очільника області, поки немає остаточного рішення щодо тривалості комендантської години 31 грудня. За його словами, обговорюється кілька варіантів обмежень. “Розглядається кілька варіантів комендантської години: який діяв 24 серпня — на одну добу, від повного скасування комендантської години до того часу, як вона діє зараз”, - зазначив керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Він повідомив, що позиція керівництва області, яку будуть відстоювати перед Офісом Президента, щоб комендантська година змінена не була, і діяла з 23:00 до 05:00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що напередодні різдвяних та новорічних свят у торгових об'єктах Харкова представлений широкий асортимент дитячих подарунків - солодощі, іграшки, книги та ігри. У супермаркетах міста в асортименті є  подарункових наборів цукерок. Такий варіант подарунка є найрозповсюдженішим. Вартість подарункових шоколадних наборів варіюється від 80 грн/100 г до 300 грн/800 г. На полицях магазинів можна обрати набори печива або пряників. Їх можна самостійно прикрасити глазур’ю. Такі набори обійдуться від 160 до 250 грн. Загалом ціни на солодкі подарунки залежать від ваги товару, складу, оформлення тощо. Магазини дитячих товарів та спеціалізовані відділи супермаркетів пропонують широкий асортимент різноманітних іграшок для дітей.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися