У Харкові шукають історії кохання: учасники отримають подарунки

До історії кохання просять додати фото, відео та посилання на сторінку у соціальній мережі

Харків'ян просять розповісти свою історію кохання до Дня всіх закоханих, який відзначають 14 лютого. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

В Управлінні у справах сім'ї та молоді розповіли, що для участі необхідно надіслати свою історію кохання до 8 лютого на електронну адресу: [email protected]. У листі потрібно обов’язково зазначити прізвище, ім'я, по батькові автора та контактний номер телефону. Також просять додати фото або відео та посилання на сторінку у соціальній мережі Instagram. В управлінні наголосили, що закохані отримають подарунки.

В управлінні висловили впевненість в тому, що кохання все переможе, тому запропонували всім харків’янам розповісти свою важливу історію, пригадати найприємніші моменти перших зустрічей або перші кроки спільного життя.

“Поділитися в цей день своїми історіями кохання - значить, надихнути інших своїм прикладом сміливо крокувати вперед у побудові щасливого сімейного життя”, - зазначили в управлінні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харків'ян попередили про штрафи. У КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” розповіли, що нерідко містяни ускладнюють роботу працівникам. Проблеми створює паркування - коли автомобілі залишають близько до сміттєвих баків. Це ускладнює рух спецтранспорту. 

На підприємстві зауважили, що за неправильне паркування передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу. Також звернулися до містян з проханням поважати роботу комунальників.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися