Харків'ян попереджають про штрафи: що відомо

Власники залишають свої авто таким чином, що спецтранспорт підприємства не може приїхати до контейнерів для збирання твердих побутових відходів

КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” продовжує надавати послуги з вивозу побутових відходів. Однак інколи працівникам складно виконувати роботу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Компідприємство з 1 по 31 січня вивезло з міста понад 193,7 тис. куб. м побутових відходів усіх видів. На підприємстві повідомили, що за місяць було вивезено 166,8 тис. куб. м твердих побутових відходів, 10,5 тис. куб. м великогабаритних відходів вивезено самоскидами та навантажувачами і 16,5 тис. куб. м відходів - бункерами.

Директор КП “КВПВ” Олексій Артикуленко розповів, що однією з проблем залишається неправильне паркування особистого автотранспорту деякими харків'янами.

Власники залишають свої авто таким чином, що спецтранспорт підприємства не може приїхати до контейнерів для збирання твердих побутових відходів та контейнерів-бункерів.

“Вкотре хочу попросити харків'ян поважати працю комунальників та паркувати автомобілі так, щоб забезпечувався під'їзд спецтранспорту. Хочу нагадати, що за неправильне паркування передбачено адміністративну відповідальність у вигляді штрафу”, - звернувся до містян директор КВПВ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у 2022 році бригади КП “Харківводоканал” провели профілактичне чищення 849 км каналізаційних мереж та капітально відновили 437 колодязів з заміною люків та плит перекриття. Заступник директора з виробництва комплексу “Харківводовідведення” Ігор Вороненко розповів, що довжина міських каналізаційних мереж, які обслуговує підприємство, становить понад 1684 км, і їх профілактична обробка ведеться постійно.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися