Коли у неділю відключатимуть світло у Харкові та області

У Харківській області не застосовують аварійні відключення світла

У Харківській та інших областях, крім Одеської та Київської, погодинні графіки обмеження електропостачання діятимуть 5 лютого з 16:00 до 20:00. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію “Укренерго”.

У компанії розповіли, що споживання електроенергії поступово зростає через посилення морозів. Дефіцит ресурсу зменшився завдяки збільшенню виробництва, проте зберігається на суттєвому рівні. Наявний обсяг виробленої електроенергії все ще недостатній для покриття споживання у повному обсязі.

Всім областям визначені ліміти споживання. “Обмеження будуть діяти, за виключенням Київської та Одеської, лише на період  з 16:00 до 20:00. В інший час доби обмеження споживання застосовувати не планується”, - повідомили в “Укренерго”.

В Одесі та прилеглих районах застосовують аварійні відключення внаслідок масштабної аварії на одній з підстанцій НЕК “Укренерго”. Тривають ремонтні роботи. 

У Київській області також частково застосовують аварійні відключення через мережеві обмеження.

У Харківській області, за інформацією речниці АТ “Харківобленерго” Марини Шевченко, графіки погодинних обмежень електропостачання діятимуть з 16:00. Аварійні відключення в області не застосовують. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у неділю, 5 лютого, російські війська обстріляли Харків. Ракети потрапили поблизу житлового будинку та в будівлю вишу. Внаслідок ракетного обстрілу поранення отримали п'ять осіб. Зафіксовані значні руйнування будівель. На місцях “прильотів” працюють усі служби. Тривають обстеження будівель.




Джерело: https://t.me/Ukrenergo
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися