На Харківщину відправили гуманітарну допомогу: що передали

Допомогу направили жителям села Левківка

У вівторок, 14 лютого, жителям Харківської області передали гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Працівники Ізюмського районного управління поліції ГУНП в Харківській області разом із волонтерами Charity Fund All for Victory Slava Ukraini MTÜ відвідали село Левківка та привезли продукти. До деокупованого населеного пункту Ізюмського району привезли та роздали громадянам 40 продуктових наборів.

“Поліцейські Харківщини турбуються про громадян, які під час війни потребують захисту та допомоги. Щодня працівники поліції працюють для людей, які опинилися в складному становищі, та надають посильну допомогу”, - розповіли у поліції Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський обласний гуманітарний штаб продовжує роботу з забезпечення допомогою населення регіону. Впродовж тижня з 6 по 10 лютого передали понад 4450 продовольчих наборів до деокупованих населених пунктів. Також для мешканців Циркунівської громади передали 4,1 тонни одягу, дитячої гігієни та іграшок. Від ООН 190 комплектів постільної білизни направили до Богодухівського дитячого будинку-інтернату та Богодухівського психоневрологічного інтернату. Одній з військових частин, розташованій у регіоні, передали ще 6,8 тонни харчових продуктів, напоїв, технічних, тактичних та гігієнічних засобів. У Харківській ОВА нагадали, що до Координаційного гуманітарного штабу можна звернутися з питань евакуації з деокупованих територій.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися