На Харківщину передали понад 4000 продуктових наборів: жителі яких громад отримають допомогу

Крім жителів, продукти отримають і військові

Харківський обласний гуманітарний штаб продовжує роботу з забезпечення допомогою населення регіону. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Впродовж минулого тижня, з 6 по 10 лютого, передали понад 4450 продовольчих наборів до: 

  • Сахновщинської громади,

  • Новопокровської громади,

  • Золочівської громади;

  • Циркунівської громади,

  • підприємства “Держпром”,

  • благодійного фонду “Дія”. 

Також для мешканців Циркунівської громади передали 4,1 тонни одягу, дитячої гігієни та іграшок. Від ООН 190 комплектів постільної білизни направили до Богодухівського дитячого будинку-інтернату та Богодухівського психоневрологічного інтернату.

Одній з військових частин, розташованій у регіоні, передали ще 6,8 тонни харчових продуктів, напоїв, технічних, тактичних та гігієнічних засобів. 

У Харківській ОВА нагадали, що до Координаційного гуманітарного штабу можна звернутися з питань евакуації з деокупованих територій. А також можна звернутися з питання надання та отримання гуманітарної допомоги. Для цього потрібно залишити заявку у відповідному розділі на сайті.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Лозівська громада отримала теплові конвектори, буржуйки та генератори. Майже 200 теплових конвекторів та буржуйок направили в медичні та соціальні заклади громади. Додаткові опалювальні прилади будуть використовувати у випадку надзвичайних ситуацій.  Допомогу надало Німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ – за грантовою програмою на розвиток соціальної інфраструктури. Засоби обігріву розподілили між ФАПами, амбулаторіями, відділеннями догляду за літніми людьми, іншим соціальними закладами та пунктами обігріву.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися