Харкову передали генератори: де встановили обладнання

HEKS EPER надає гуманітарну допомогу Україні з березня 2022 року

Міжнародна гуманітарна організація HEKS EPER допомогла облаштувати "пункти незламності" у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Фонд передав обладнання у співпраці з КУ “Офіс реформ Харкова”. Місто отримало генератори, прожектори, термоподи та конвектори. 

У міській раді розповіли, що HEKS EPER надає гуманітарну допомогу Україні з березня 2022 року. Основні напрямки діяльності організації: 

  • допомога у сфері харчування та продовольчої безпеки,

  • покращення доступу до водопостачання, санітарії, гігієни та охорони здоров'я для людей, які постраждали від війни.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Печенізька громада отримала партію будівельних матеріалів та теплих речей для жителів. Благодійники передали: шифер, руберойд, OSB-плити, пароізоляційну плівку армовану, монтажну піну, цвяхи. За словами селищного голови, допомогу вдалося отримати завдяки співпраці зі старими та новими друзями Печенізької громади. “Шановні благодійники та доброчинці, друзі Печенізької громади! Ваша підтримка є надзвичайно важливою для тих, хто втратив свій дім і залишився без даху над головою, чиє житло частково чи повністю зруйновано внаслідок обстрілів російською армією. Ваші будівельні матеріали допоможуть нашим людям відновити своє житло”, - наголосив селищний голова

Він зазначив, що завдяки отриманій допомозі громада зможе також частково відремонтувати пошкоджені об'єкти соціальної та критичної інфраструктури. Також до гуманітарного штабу передали 100 теплих ковдр.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися