На Харківщину передали гуманітарну допомогу: що отримають жителі однієї з громад

Також до гуманітарного штабу громади передали 100 теплих ковдр

Печенізька громада отримала партію будівельних матеріалів та теплих речей для жителів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Печенізького селищного голови Олександра Гусарова.

Благодійники передали: шифер, руберойд, OSB-плити, пароізоляційну плівку армовану, монтажну піну, цвяхи.

За словами селищного голови, допомогу вдалося отримати завдяки співпраці зі старими та новими друзями Печенізької громади. “Шановні благодійники та доброчинці, друзі Печенізької громади! Ваша підтримка є надзвичайно важливою для тих, хто втратив свій дім і залишився без даху над головою, чиє житло частково чи повністю зруйновано внаслідок обстрілів російською армією. Ваші будівельні матеріали допоможуть нашим людям відновити своє житло”, - наголосив селищний голова.

Він зазначив, що завдяки отриманій допомозі громада зможе також частково відремонтувати пошкоджені об'єкти соціальної та критичної інфраструктури.

Також до Печенізької громади передали теплі ковдри, які видали внутрішньо переміщеним особам, зареєстрованим в громаді. До гуманітарного штабу передали 100 теплих ковдр. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські разом з волонтерами доставили до Ізюмського та Куп'янського районів 3 тонни гуманітарної допомоги. Помічник начальника ГУНП в Харківській області з гуманітарних питань В’ячеслав Марков та київські волонтери відвідали деокуповані населені пункти на території Ізюмського та Куп'янського районів. Також відділення гострої медичної допомоги міста Ізюм отримали необхідні медичні препарати та харчові продукти.




Надия

5 березня 2023, 20:56

Отримати допомогу грошову буд материали м Изюм Харкивськои обл ВПО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися