Яку погоду очікувати харків'янам 23 квітня

Істотних опадів не передбачається

Завтра, 23 квітня, в Харкові та області очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Про це інформує Харківський Гідрометцентр.

Вітер буде північно - західний з переходом вдень на північно-західний, 7 - 12 м / с. Температура вночі в повітрі сильні заморозки 0 - 5 °; вдень 11 - 16 ° тепла. По місту: температура повітря: вночі в повітрі сильні заморозки 1 - 3 °, вдень 13 - 15 ° тепла.

За даними порталу "Синоптик", у четвер, 23 квітня, від хмар, що з'явилися до світанку, у Харкові вже до ранку не залишиться і сліду, і до самого вечора триматиметься ясна погода. Опадів не передбачається.

picture

Народний прогноз погоди

23 квітня відзначається день пам'яті святих мучеників Терентія, Помпія та інших. У цей день у давнину спостерігали за сонцем: "Якщо сонце зійде червоне у туманному серпанку - рік буде хлібородним. Якщо викотиться із-за гори - доведеться переорювати озиме поле та засівати яровиною". У цей час розкриваються бруньки у груші, біля дуба. Сходять нарциси, крокуси, а при ранній і теплій весні можуть цвісти.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові "штрафувати" порушників карантину тепер зможуть працівники комунальних підприємств.



Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися