На Харківщині видаватимуть допомогу багатодітним та ВПО: де отримати набори

Видаватимуть гуманітарну допомогу у вигляді гігієнічних та продуктових наборів

У четвер у Дергачах та у Балаклійській громаді видаватимуть гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської та Балаклійської міських рад. 

У Дергачах 30 березня відбуватиметься видача сімейних гігієнічних наборів від волонтерського логістичного центру “ХАБ Вокзал”. Набори видаватимуть багатодітним родинам, а також ВПО, які мають зруйноване майно та фактично проживають на території Дергачівської громади.

Видаватимуть набори з 11:00 до 13:00 за адресою: м. Дергачі, вул. Садова, 8-З (ФОК “ЗЕВС”).

“При собі потрібно мати документ про посвідчення особи, свідоцтва про народження дітей, для переселенців – довідку ВПО або довідку про фактичне місце проживання, а також документ, що підтверджує наявність зруйнованого майна”, - зазначили у міській раді.

Завтра, 30 березня, у мікрорайоні Лагері буде здійснюватись видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. 

“На 09:00 запрошуємо всіх мешканців мікрорайону, окрім вул. Перемоги. На 11:00 запрошуємо мешканців вул. Перемоги”, - звернулися до жителів мікрорайону.

Отримати гуманітарну допомогу можна за адресою - приміщення Балаклійського ліцею №5, вул. Перемоги, 100. При собі обов'язково мати паспорт. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що силами добровольців ремонтують покинутий гуртожиток, де будуть жити ВПО. За даними Красноградської міськради, в районі зареєстрували близько 10 000 внутрішньо переміщених осіб. Переважна частина ВПО – з Харкова. Є мешканці, які втратили житло в Куп’янському районі або у Вовчанській громаді.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися