У Харкові відкрилася виставка картин загиблого добровольця Артема Азарова

Відвідати виставку картин можна до 2 квітня.

Виставка мистецьких робіт загиблого у боях за Харківщину Артема Азарова відкрилася 31 березня у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Артем Азаров (позивний – "Художник") був добровольцем підрозділу "Фрайкор". Загинув 5 березня 2022 року під час мінометного обстрілу в боях під Харковом. Проведення виставки ініціювали його побратими.

У заході взяли участь Харківський міський голова Ігор Терехов, представники вишу, військові, рідні і друзі Артема.

Під час виступу Ігор Терехов зазначив, що саме завдяки таким захисникам, як Артем Азаров, Харків вистояв у боротьбі з російським агресором.

"Загинув справжній герой. Загинув, захищаючи місто Харків, заради життя майбутніх поколінь у вільній та мирній Україні. І мені б дуже хотілося відкривати цю виставку у присутності самого Артема, але його немає з нами. Натомість є картини. Сьогодні ми подивимося на його роботи, згадаємо добрим словом і ще раз подякуємо всім, хто продовжує боронити нашу країну", - зазначив Ігор Терехов.

Виставка триватиме до 2 квітня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 1 квітня: які населені пункти під вогнем ворога

Розпочалася чотириста друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни.  Протягом минулої доби противник завдав 5 ракетних та 16 авіаційних  ударів, здійснив 39 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

31 березня російська федерація завдала чергового ракетного удару по цивільних об’єктах, застосувавши балістичні ракети.

Для авіаударів противник також задіяв 6 ударних БпЛА типу "Шахед-136". Проте, усі вони були знищені нашими захисниками.

Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається досить високою.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін.

Протягом минулої доби противник здійснив обстріли населених пунктів Ветеринарне, Гоптівка, Стрілеча, Глибоке, Нескучне, Бочкове і Бударки на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворожих обстрілів зазнали населені пункти, що поряд з лінією бойового зіткнення: Кам’янка, Фиголівка, Масютівка, Синьківка, Крохмальне Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися