В одному з районів Харкова перевірили приватний сектор: подробиці

Бесіди спрямовані на підвищення обізнаності громадян з питань забезпечення пожежної безпеки у власних оселях

Днями фахівці Управління запобігання надзвичайним ситуаціям та ВЗНС по Київському району ХМТГ ХРУ Головного управління ДСНС України у Харківській області провели профілактичні бесіди з жителями приватного сектору. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

Роботу провели з мешканцями вулиць Вятська, Люсинська, Галинська Київського району м. Харкова. Бесіди спрямовані на підвищення обізнаності громадян з питань забезпечення пожежної безпеки у власних оселях.

Фахівці Служби порятунку під час бесід із власниками приватних домоволодінь пояснили, що спалювати суху рослинність, сміття та гілки, навіть на власних присадибних ділянках, суворо заборонено. Розповіли, до яких наслідків це може призвести. 

Також містянам розповіли, як безпечно обігріти власний будинок, яких вимог необхідно дотримуватися при випіканні Великоднього хліба та яких правил пожежної безпеки дотримуватися під час богослужінь.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Борівській громаді відбулася нарада щодо забезпечення правопорядку та громадської безпеки на території громади під час Великодніх свят. Жителям громади нагадали, про головні обмеження, які діятимуть під час великодніх свят:

- у святкові дні комендантська година на території громади та Харківської області діятиме як і зазвичай – з 23:00 до 05:00,

- культові споруди у період комендантської години будуть зачинені.

Також, з урахуванням мінної небезпеки, на території громади заборонено відвідувати кладовища.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися