У Харкові відкрився «Kharkiv Music Fest»

Фестиваль триватиме до 30 червня.

Урочиста церемонія відкриття Міжнародного музичного фестивалю класичної музики "Kharkiv Music Fest" пройшла 13 квітня у Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. М. В. Лисенка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

З відкриттям свята музики учасників та глядачів привітав міський голова Ігор Терехов.

"Сьогодні у Харкові визначний день: вранці відкрилася перша велика художня виставка за час повномасштабної війни, а зараз ми відкриваємо фестиваль класичної музики. Я згадую минулий рік, метрополітен, у якому на той момент жили харківʼяни, виступ оркестру і ті емоції щастя, котрі переповнювали кожного з нас. Я вдячний всім організатором цього заходу. Адже те, що зараз у Харкові проходять такі культурні події, означає, що ми маємо славне та світле майбутнє. Впевнений, що після перемоги ми ще не раз зберемося тут і оплесками вітатимемо наших музикантів!" - зазначив у вітальному слові Ігор Терехов.

Цьогоріч "Kharkiv Music Fest" триватиме з 13 квітня по 30 червня. Відмінною рисою фестивалю цього року є те, що у його програмі – переважно українські імена як музикантів, так і композиторів, чиї твори звучатимуть.

"Kharkiv Music Fest" проводиться з 2018 року. Організатор – фонд громади Харкова "Толока".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У квітні харків’яни отримають нові платіжки за газ: деталі

На численні прохання споживачів, ГК "Нафтогаз України" і ТОВ "Газорозподільні мережі України" об'єднали всі паперові квитанції за споживання і розподіл газу в одному файлі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківгаз".

Вже у квітні клієнти ГК "Нафтогаз України", а також Кропивницької філії "ГАЗМЕРЕЖІ", АТ "Дніпрогаз", АТ "Харківгаз", АТ "Харківміськгаз", "АТ Криворіжгаз" і АТ "Донецькоблгаз" отримають березневі рахунки та матимуть можливість переконатися, наскільки це зручно та комфортно. Адже всі реквізити,  індивідуальні QR-коди та дані щодо варіантів передачі показань й оплати зібрано в одному місці.

"До того ж зменшення кількості паперових платіжок суттєво скоротить витрати на друк та доставку квитанцій, що допоможе нам зберегти не одне дерево та бути більш дружніми до довкілля. Зверніть увагу! В особистому кабінеті my.gas.ua електронні квитанції надходитимуть абонентам без зміни", – зазначають у газовій компанії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися