В одній з громад на Харківщині відновлюють нарахування оплати ЖКП

Жителям громади розповіли, що буде з різницею у показаннях лічильників

Згідно з розпорядженнями Куп’янської міської військової адміністрації у громаді відновлюють нарахування та прийняття оплати за деякі житлово-комунальні послуги, повідомляють "Коментарі. Харків".

Відновлюють нарахування оплати за наступні послуги:

  • водопостачання та водовідведення КП “Куп’янський Водоканал”,

  • управління та утримання будинків КП “Благоустрій”, 

  • вивезення твердих побутових відходів (ТПВ) КП “Комунальник”. 

“Відтепер показники водолічильника ви можете передати з 10 числа по останній день місяця включно через месенджери Viber, Telegram, через цифровий бот-автовідповідач в режимі інтерактивного голосового меню за номером 057827337 або через особовий кабінет на сайті ekc.com.ua”, - звернулися у міській раді до жителів громади.

Також звернули увагу споживачів, якщо вони передають самостійно показання вперше у поточному році й представниками водоканалу не були зняті контрольні, то вказані показання будуть взяті як первинні. “Просимо не звертати увагу на різницю, нарахування за неї проводитися не буде. Надалі при повторній передачі різниця братиметься як зазвичай”, - уточнили в міській раді.

Здійснювати оплату за спожиті послуги можна на сайті ekc.com.ua, в особовому кабінеті, або через пункт меню “сплата онлайн без реєстрації”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова просять створити сайт для оплати комунальних послуг та E-ticket/X-card. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на відповідне звернення на сайті електронних петицій до місцевої влади. Автор звернення, Ольга Пташник, зазначила, що після банкрутства “Мегабанку” та ліквідації сайту ЄРЦ стало дуже незручно сплачувати комунальні послуги.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися