На Харківщині перевірять газові труби в оселях споживачів: що сталося

Відновлення газопостачання домоволодінь буде проводитись поетапно

У Золочівській громаді планують провести ремонтні роботи на газопроводах різного тиску та замінити аварійні ділянки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківгаз”.

Спеціалісти компанії проведуть ремонтно-відновлювальні роботи на газопроводах високого, середнього, низького тиску у селах Одноробівка та Гур’їв Козачок. У тому числі фахівці замінить аварійні ділянки газових мереж і відключаючих пристроїв на них. Роботи проводитимуть для забезпечення стабільної роботи газорозподільної системи у Золочівській громаді та можливості споживачам безаварійно отримувати природний газ у домоволодіння.

Крім того, газовики проведуть випробування газорозподільної системи та газових вводів у оселях споживачів для ліквідації можливих пошкоджень труб у будинках.

Запланований час проведення основних ремонтних робіт – з 15 по 19 травня 2023 року.

“Після проведення основних ремонтів, відновлення газопостачання домоволодінь буде проводитись поетапно, починаючи  з 19 травня, з урахування всіх чинних вимог безпеки при використанні газу”, - наголосили в АТ “Харківгаз”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харківської області можуть отримати перерахунок вартості розподілу газу через пошкодження чи руйнування житла.

Звернення до АТ “Харківгаз” щодо проведення перерахунку можна надіслати поштою, надати особисто під час прийому в центрі обслуговування або надіслати електронною поштою.  Рішення щодо проведення перерахунку приймає відповідна комісія АТ “Харківгаз”. 

Які документи потрібно надіслати для отримання перерахунку за газ, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися