Як жителям Харківської області отримати перерахунок за газ

Рішення щодо проведення перерахунку приймає відповідна комісія АТ “Харківгаз”

Жителі Харківської області можуть отримати перерахунок вартості розподілу газу через пошкодження чи руйнування житла. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківгаз”. 

Для здійснення перерахунку споживачу потрібно:

  1. Звернутися до органів місцевого самоврядування або ДСНС для фіксування факту пошкодження чи руйнування житла, отримання відповідного Акту та документу, що підтверджує дату пошкодження/руйнування,

  1. Звернутись до центрів обслуговування клієнтів АТ “Харківгаз” (ЦОК) з наступними документами:

  • актом про пошкодження чи руйнування житлового будинку та документ, що підтверджує дату пошкодження/зруйнування (надається Органами державної влади, ДСНС);

  • свідоцтвом про право власності на житло;

  • фото пошкодженої чи зруйнованої домівки;

  • копією паспорта та ідентифікаційного коду;

Звернення до АТ “Харківгаз” щодо проведення перерахунку можна надіслати поштою, надати особисто під час прийому в центрі обслуговування або надіслати електронною поштою. 

Рішення щодо проведення перерахунку приймає відповідна комісія АТ “Харківгаз”. Перерахунок проводиться за період з дати пошкодження/руйнування об'єкта та призупинення роботи газових мереж до дати відновлення можливості користуватися природним газом споживачам.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в умовах дії воєнного стану споживачі можуть отримати перерахунок вартості послуг розподілу (доставки) природного газу.

Дізнатися, у яких випадках можна отримати перерахунок вартості газу в Харківській області, можна за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися