У Харкові сьогодні скасували заборону: подробиці

Відвідувачам нагадали, що не варто забувати про безпеку

У понеділок, 5 червня, КП “Заповіт” відкрило вхід на міське кладовище “Сосни” (вул. Генерала Удовиченка). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

На підприємстві зазначили, скасування заборони на відвідування стала можливою завдяки працівникам Управління вибухотехнічної служби Національної поліції в Харківській області. Спеціалісти обстежили територію кладовища на наявність вибухонебезпечних предметів.

При цьому відвідувачам нагадали, що не варто забувати про безпеку. При виявленні будь-якого підозрілого предмета в жодному разі не треба брати його до рук або намагатися пересунути: треба відійти на безпечну відстань і повідомити про це працівникам поліції та адміністрації кладовища", - зазначили там. 

Також у КП “Заповіт” розповіли, що працівники продовжують приводити до ладу кладовища та прилеглі до них території: вивозять сміття, видаляють сухостійні дерева та кущі, косять траву тощо.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що наприкінці травня 2023 року провели перевірки місць масового відпочинку на території Безлюдівської громади. Комісія встановила, що станом на 30 травня 2023 року керівниками вищезазначених водних об’єктів не дотримуються вимоги чинного санітарного законодавства. Комісія визначила, що вказані місця масового відпочинку станом на 30 травня не готові до функціонування в літній період 2023 року. 

Які пляжі у Харківській області не відповідають встановленим нормам та які порушення виявили можна дізнатися детальніше за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися